Ниски цени - Безплатна доставка - Наложен платеж

Нямате избрани продукти

Настолни лампи

Set Descending Direction
Set Descending Direction

Настолни лампи - Винаги привлекателени

Съвременните настолни лампи осигуряват визуални и функционални свойства. Селективно и индиректно осветление ще създаде желания ефект. Поради тази причина, насталните лампи могат да бъдат открити във всяка стая. Търсите лампа за приятна светлина или за четене на документи? В Задомо можете да намерите разнообразие от настолни и нощни лампи.

Настолните лампи осигуряват изобилие от светлина. Те са проектирани така, че да хвърлят индиректна светлина върху стаята и в същото време са подходящи за четене. Четенето в леглото, може да бъде уморително за очите поради липса на подходящо осветление. Поради това трябва да се осигури добро осветление и да изберете внимателно крушката която ще използвате. Първият въпрос, който трябва да си зададете, с каква цел имате нужда от настолна лампа.

Функции и задачи на настолните лампи

Специални характеристики
Настолните лампи трябва да имат характеристики, които да отговарят на двете основни функции: да бъдат използвана за подобряване на осветлението и да създадат настроение на стаята. Непряка светлина и промяна в цветът на осветлението са особено подходящи. Такива настолни лампи са подходящи не само за етажерки, но могат да се поставят също и на нощните шкафчета, масички или ъгли. За лампи, които се използват на бюро, обикновено се нуждаят от много и добро осветление. 

Подкатегории настолни лампи
Тези, които изберат модерна настолна лампа могат да намерят продукти с интересен дизайн. Лампите се предлагат в много различни дизайни, така че да се вписват във всяка стая.  Освен това по-малко консумация на енергия, значително подобряване на светлинния поток и дълъг живот са други важни фактори при избора на нощна лампа.

Как да постигнете най-добър ефект

Настолните лампи могат да бъдат използвани във всяка стая и ще привличат погледите на Вашите гости. Те са с индиректно осветление, за това по-често се използват за масички за кафе, но също и на бюра. Можете да създадете приятна атмосфера, но и да се използват за четене. Нашите настолни лампи се придлагат в много различни дизайни, така че можете да изберете по една за всяка стая във Вашият дом.